PARTNERS GO MTB

Wij zijn maar wat trots op onze samenwerkingen met een aantal vooraanstaande bedrijven in de (buiten)sport. Deze partners worden op deze pagina dan ook in het zonnetje gezet :)

Onze instructeurs dragen vol trots de duurzame kleding en gear van VAUDE. Zij zijn al jaren onze vaste partner. Zit goed, blijft mooi en is super duurzaam!

 

www.vaude.nl

 

 

 

 

Dankzij de inspanningen van deze stichting en alle vrijwilligers kunnen we het hele jaar genieten van alle mooie MTB routes (9!) in de regio. Inmiddels is er voor ieder niveau wel een geschikte route te vinden. GO MTB is clinic partner van de stichting.

 

https://mtb-utrechtseheuvelrug.nl/

Eurobottle is een Nederlands bedrijf dat onder meer duurzame bidons uit suikerriet maakt. 

 

Eurobottle levert de custom made biobased bidons van GO MTB. Deze kun je kopen bij een clinic!

 

https://eurobottle.nl/

Ga je erop uit? Ga dan eerst langs Outdoor Roosendaal. Zij hebben alles voor je outdoorplannen. GO MTB verzorgt jaarlijks MTB clinics voor deze geweldige zaak.

 

https://outdoor.org

 

 

BYE! Nutrition is voor en door duursporters gecreëerd. Puur natuur, dus zonder chemische smaakstoffen. En de (super lekkere) energierepen zitten in een 100% biologisch afbreekbare verpakking!

 

Gebruik kortingscode GOMTB en ontvang 15% korting op je bestelling!

 

https://b-y-e.nl/

Dankzij de banden van Schwalbe houden we in elke situatie grip op de zaak en de trails! Zo hebben we sets voor zomerse, natte en ruige omstandigheden. Duurzaam en innovatief.

 

 www.schwalbe.com

 

Dit Franse bedrijf bestaat uit gepassioneerde sporters met als doel de beste - en meest duurzame - helmen en accessoires te maken. Daarbij proberen ze zoveel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken - ruim 80%!

 

De SeriAll is onze dagelijkse MTB helm!

 

https://www.urgebike.com/