MOUNTAINBIKEN? GO MTB!

Welkom op de site van GO MTB!

Voordat je verder kijkt willen we je graag wat vertellen over GO MTB..

GO MTB is opgericht door Max Bodifee; een fervent mountainbiker die zijn passie graag met anderen deelt. Met 20 jaar ervaring op de mountainbike en 10 jaar als instructeur komt hij nog steeds na elke clinic en rit met een big smile thuis. Of het nu sneeuwt of midzomer is, de fietsen komen steeds vaker buiten en de skills worden verder aangescherpt.

Samen met enkele andere gepassioneerde en gecertificeerde instructeurs weten we op elke locatie een leerzame en actieve clinic neer te zetten. Door jarenlange ervaring met clinics en tochten zijn we altijd goed voorbereid en kunnen indien nodig (letterlijk) snel schakelen.

De combinatie van sport, vrijheid en natuur is voor GO MTB erg belangrijk en staat tijdens het mountainbiken perfect centraal. Al hebben we iedere keer dat we op de bike stappen wel een streven, uiteindelijk wordt één doel altijd gehaald en dat is pure voldoening. Dat gevoel beschrijven is mooi, maar het keer op keer ervaren is nog veel mooier. Met veel plezier laten we sinds 2011 anderen delen in deze ervaring: - op een veilige, leerzame en gezellige manier.

GO MTB streeft ernaar de meest duurzame buitensportonderneming van Nederland - en daarbuiten - te worden. GO MTB zet zich dan ook in voor een duurzame mountainbikesport en heeft respect voor de trails, omgeving en mede-recreanten. Ook bij onze inkoop, vervoer en materiaalgebruik houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu.

 

See you at the trails!