Mountainbiken? GO MTB!

Welkom op de site van GO MTB!

Voordat je verder kijkt wil ik graag wat vertellen over GO MTB en mezelf..

Ik ben een gepassioneerd biker die deze passie graag op anderen wil overbrengen. Al bijna 20 jaar zit ik op de mountainbike en nog steeds kom ik na elke rit met een big smile thuis. Of het nu sneeuwt of midzomer is, de fietsen komen steeds vaker buiten en de skills worden verder aangescherpt.

De combinatie van sport, vrijheid en natuur zijn voor mij erg belangrijk en staan tijdens het mountainbiken perfect centraal. Al heb ik iedere keer dat ik op de fiets stap wel een streven, uiteindelijk wordt één doel altijd gehaald en dat is pure voldoening. Dat gevoel beschrijven is mooi, maar het keer op keer ervaren is nog veel mooier. Met veel plezier laat ik sinds 2011 anderen delen in deze ervaring: - op een veilige, leerzame en gezellige manier..

Samen met enkele andere gecertificeerde instructeurs weten we op elke locatie een leerzame en actieve clinic neer te zetten. Door jarenlange ervaring met clinics en tochten zijn we altijd goed voorbereid en kunnen indien nodig (letterlijk) snel schakelen.

GO MTB zet zich in voor een duurzame mountainbikesport en heeft respect voor de paden, omgeving en mede-recreanten. Daarnaast houden wij ook bij onze inkoop, vervoer en materiaalgebruik rekening met het milieu.

Mountainbiken? GO MTB!

Max