Mountainbike clinics

GO MTB biedt de mogelijkheid om mountainbike clinics op je eigen niveau te volgen, zowel privé als in groepsverband. GO MTB werkt enkel met gediplomeerde instructeurs en houdt de groepen bewust klein. Zo krijgt iedere deelnemer veel aandacht en tips passend bij zijn of haar niveau. 

Onze mountainbike clinics duren over het algemeen 2,5 uur, met uitzondering van de privé clinic.. Deze kan naar wens langer duren. Na een korte kennismaking en materiaalcheck gaan we van start. De tweeënhalf uur worden goed benut voor het leren van nieuwe of verbeteren van je huidige mountainbike skills, maar ook voor de afstelling van je mountainbike. GO MTB werkt landelijk en verzorgt maandelijks groepsclinics in de omgeving van Utrecht: de Utrechtse Heuvelrug, Nieuwegein, Lage Vuursche en Soesterhoogt. Op aanvraag is een clinic op een andere locatie mogelijk.

 

CORONA UPDATE

 

Wij blijven de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet volgen en stellen de gezondheid van onze deelnemers en instructeurs altijd centraal. Dat wil zeggen dat we minimaal voldoen aan de RIVM richtlijnen en het sportprotocol van het NOC*NSF.  Deelnemers ontvangen bij inschrijving voor een clinic een kopie van onze eigen richtlijnen.

 

Wil je je partner of jezelf een mooi cadeau geven om (samen) naar uit te kijken? En tegelijk GO MTB helpen in deze uitdagende tijden? Bestel dan alvast een cadeaubon. Deze blijft onbeperkt geldig.

Groepsclinics

Maandelijks verzorgen wij minimaal 1 groepsclinic voor starters en 1 voor gevorderden. Bij beide niveaus start de clinic met een materiaalcheck en korte warming-up. Bij de starters ligt de focus op de basis van het mountainbiken: remmen, sturen, basishouding, kleine obstakels en lichte klimmen en dalen.

 

Bij gevorderden zal na een korte back2basics sessie het niveau worden opgeschroefd naar wens en kunnen van de groep., Denk aan onder meer verbeteren van houding en kijkgedrag, het nemen van drops, technisch klimmen en dalen. De data voor de groepsclinics vind je onder het tabje data. Heb je zelf al een groep verzameld? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Kosten voor deelname bedragen 40€ p.p.

 

Materiaalhuur per halve dag:

 

Hardtail: 30€ p.p.

29"plusbike (maat XL): 35€

Helm (losse verhuur): 5€ pp

 

Informeer vooraf of huur van de plusbike mogelijk is.

Bij huur van een bike zijn helm, gevulde bidon en UHR vignet inbegrepen.

Prive clinics

Priveclinics worden geheel naar wens van de deelnemer(s) opgebouwd. Als deelnemer heb je invloed op de datum, locatie en de focus tijdens de clinic. Of je nu graag rockgardens of haarspeldbochten wil leren rijden of juist vertrouwen wil opbouwen na een eerdere valpartij,

 

Kosten voor deelname bedragen 150€ voor max. 2 pers. in regio Utrecht (Nieuwegein, Soesterhoogt, Hoge en Lage Vuursche, Zeist, Austerlitz).

 

Voor Leersum, Amerongen, Kwintelooijen, Rhenen komt er 20€ reiskosten/tijd bij.

 

Vraag voor overige locaties naar de bijkomende reiskosten.

 

Materiaalhuur per halve dag:

 

Hardtail: 30€ p.p.

29"plusbike (maat XL): 35€

Helm (losse verhuur): 5€ pp

 

Informeer vooraf of huur van de plusbike mogelijk is.

Bij huur van een bike zijn helm, gevulde bidon en UHR vignet inbegrepen.

Bedrijven & scholen

GO MTB heeft veel ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en zelfs bikeopleidingen van het Rode Kruis. Van MTB clinic tot geheel verzorgd arrangement met douches en bv BBQ of pastabuffet; wij kunnen een perfecte sportieve dag verzorgen.

 

Ook voor scholen kunnen we een leuke les of mooi pakket samenstellen. Dus wil je je leerlingen een keer kennis laten maken met een nieuwe sport; dan heeft mountainbiken precies te bieden wat zowel kinderen als jongeren aanspreekt: actie, spanning, snelheid, natuurbeleving en grenzen verleggen. Dat alles wordt uiteraard op een zo veilig mogelijke manier opgezet door onze ervaren instructeurs.

 

Meer weten of gelijk een aanvraag doen? Neem dan contact op voor een scherpe offerte op maat.