Mountainbike huren

 

Bij deelname aan een clinic van GO MTB is het mogelijk om een mountainbike via ons te huren. Wij werken hiervoor samen met 2 hele fijne partners: Outline Travel en MTB Center Austerlitz

 

MTB Center Austerlitz heeft een verhuurlocatie op het terras van het Beauforthuis; direct aan de routes van Austerlitz en Zeist. Ze hebben veel moderne 29er hardtails met 1x12 aandrijving. Daarnaast verhuren ze ook verschillende maten kinderbikes; ideaal als je met je gezin de (kinder)route van Austerlitz wil rijden. GO MTB verzorgt dan ook veel kinderfeestjes en clinics in Austerlitz.

 

Outline Travel heeft verhuurlocaties op verschillende plaatsen op de Utrechtse Heuvelrug. Ze kunnen voor groepen ook mountainbikes op locatie bezorgen. Een van de vaste locaties is in Lage Vuursche, naast Buiten in de Kuil. Dit is een van onze favoriete plekken om clinics te geven: mooie oefenvelden omgeven door leuke flowtrails. Outline heeft een ruime keuze aan mountainbikes, waaronder de moderne 29ers met 1x12 aandrijving. 

 

Via GO MTB is het helaas niet mogelijk om losse mountainbikes te huren. Heb je geen behoefte aan een clinic maar ben je wel op zoek naar een goede huurmountainbike? Kijk dan op de site van een van onze partners. Ook als je na afloop van de clinic nog een rondje wil biken is het raadzaam om zelf je huurbike te reserveren voor de (halve) dag. De mountainbike die je via ons huurt lever je na afloop van de clinic namelijk weer in. 

 

Reserveer in ieder geval ruim op tijd, want mountainbiken is - terecht - populairder dan ooit!